vShare ma bllokon telefonin!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

vShare ma bllokon telefonin!

besimm
Pasi e bera iphone 3G ios 4.2.1, e bera jailbreak, doja ta instaloja alternativen e installous-it vShare dhe pasi e fika iphone-n nuk me ndezej me. Me ngeci ne logon Apple. Kjo eshte e treta here qe e provoj ta instaloj vshare ne ios 4.2.1 dhe me mbetej ne logon apple. A ndodh kjo edhe ne ios me te medha?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: vShare ma bllokon telefonin!

dendi
Administrator
Me iOS më të mëdha nuk ndodh një gjë e tillë, mund të ketë problem me iOS 4.2.1 pasi vSHare është krijuar për të punuar me iOS 5 e sipër.