iphonealbania
iphonealbania
Registered:
Groups: Administrators, Anyone, Registered
Posts in Forum iPhone Albania
123
Show   Total: 54 items
Date Subject Count Location
Zhvilluesit 1 topic
Si të përdorni Forumin 5 topics
Operatorët telefonikë dhe tarifat 2 topics
Pa Temë 11 topics
Software 1 topic
Mac OS X 5 topics
MacBook 5 topics
iMac 0 topics
Probleme App Store 8 topics
Përditësime në App Store 0 topics
Lojëra për iOS 3 topics
Aplikacione App Store 26 topics
Të përgjithshme, Bug, Probleme 3 topics
iOS 3 0 topics
iOS 4 0 topics
iOS 5 14 topics
iPhone 3G 21 topics
iPhone 3GS 59 topics
iPhone 4 110 topics
iPhone 4S 59 topics
123