si te krijoj IPSW 5.1.1 ?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

si te krijoj IPSW 5.1.1 ?

Arber
un e kam krijuar nje custom IPSW 5.1.1 me snowbreze, kam bere downgrade gjithashtu por po hasi disa probleme .. kur po e restartoj Iphone, pasi po dhezet po fillon dhe non-stop po bohet respring vetvetiu !!! (keto probleme i kam patur edhe me heret kur kam kriju IPSW me snowbreze,  tani pata krijuar nje IPSW me ifaith, pa perdor fare Snowbreze)

por problemi eshte se iFaith perkrah vetem deri tek 5.0.1, me duket se edhe 5.1, por 5.1.1 definitivisht nuk e perprah.

provova edhe me Redsnow me kriju por nuk po funksionon, po hasi ne disa probleme gjat Restore; ne Itunes po me lajmrohet nje error [-1] diku nga mesi i Restore ...

desha te dij a ka ndonje metode tjeter perpos ketyre 3 metodave qe permenda me lart, ta krijoj nje IPSW te PASTER per 5.1.1 ?
A.Y
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te krijoj IPSW 5.1.1 ?

dendi
Administrator
Provoje me Redsn0w dhe ate error 1 mund ta zgjidhesh duke e vendosur iPhone ne DFU mode dhe jo ne Recovery Mode sepse ashtu te jep ate error. Provoje njehere!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te krijoj IPSW 5.1.1 ?

Arber
Qdoher e provoj me Dfu mode .. Por vazdhimisht me lajmrohet i njejti problem, kam provuar mbi 5,6 her :(
Kam ndrruar dhe host file per tia pershtatur Tinyumbrela, por tinyumbrela nuk po fillon tss server, pastaj prap kam fshire apple server nga host file, por nuk funksionon ne asnje menyyre .. [error -1]
A.Y
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te krijoj IPSW 5.1.1 ?

dendi
Administrator
Provoje te nderrosh kompjuter njehere, nuk e di si te ndihmoj ndryshe!