si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

wissy
si mund ta zhbllokoj iphone 3gs i cili eshte i bllokuar nga  Italy Vatican and San Marino TIM?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

dendi
Administrator
Çfarë versioni të iOS ke të instaluar dhe çfarë basebandi ke?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

wissy
ios 4.3 dhe  baseband 06.15.00
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

dendi
Administrator
Nëse e ke 4.3.1, 4.3.2 ose 4.3.3 duhe të bësh jailbreak http://www.iphonealbania.net/p/guida-jailbreak.html

dhe më pas të bësh Downgrade baseband me këtë guidën http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html 

dhe të instalosh Ultrasn0w nga Cydia për ta zhbllokuar.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

wissy
une e kam ne rregull tel tani por kur i boj update nxjerr ate prob qe nuk njeh karten  psh nese une instaloj ios 6.0.1 atehere nuk e njeh karten dua te di nese mund ta zhbllokoj nga fabrika kupron?
edhe si mund ta shikoj nese 3gs qe kam une mund te punoje mire me ios 6.0.1 sepse eshte i vitit 2009
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si mund ta zhbllokoj iphone 3gs

dendi
Administrator