shtimi i fotove ne iphone

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

shtimi i fotove ne iphone

luljani
kur shtoj foto te reja ne iphone me fshihen te gjitha fotot qe kisha dhe me meten vetem fotot e reja. a mund te me tegoni si mund te rregulohet kjo, qe te mos me fshihen me fotot e vjetra.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: shtimi i fotove ne iphone

luljani
ju lutem a mund te me kteni pergjigje
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: shtimi i fotove ne iphone

the_lizard_king
Administrator
mos ke nëj program dytësor që të menaxhon fotot? ose shiko settings të iTunes. Dmth kur bën sinkronizim me iTunes.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: shtimi i fotove ne iphone

Bledi
Admin kete problem e kam dhe une pra kur do te shtosh foto te tjera me fshihen te gjitha foto ne iphone

Dhe Video nga pc ne iphone me iTunes si hidhen ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: shtimi i fotove ne iphone

dendi
Administrator
Fotot nese i keni sinkronizuar me iTunes atehere eshte normale qe i fshin, po nese i keni bere direkt nga iPhone eshte e pamundur qe ti fshije.

Per videot ke nje teme te hapur ne forum ketu:
http://forum-iphone-albania.630.n6.nabble.com/Si-te-trasferoj-Video-nga-kopjuteri-ne-iphone-tp4371976p4371976.html;cid=1328775100652-608