respekte admina

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

respekte admina

genxi
po patet mundesi regulloni nje pak kte kategorin dhe pyetjet te jene ne te njejtin vend dhe spostoni pyetjet qe kan bere vend e pa vend ...kam qen admin ne nje forum dhe me pelqen rregulli shume . kaloni mire
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: respekte admina

dendi
Administrator
Ate po mundohemi te bejme po eshte fillimi, sa te mesohen pak njerezit te perdorin forumin. Faleminderit per sugjerimin