push notifications nuk më punojnë me iOS 6.1

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

push notifications nuk më punojnë me iOS 6.1

Kenshiro
This post was updated on .
Pershendetje,
Kam nje iphone 4 me ios 6.1 me imei te zhbllokuar dhe push notifications me punojne vetem me aplikacionin viber, kurse per facebook, whatsapp dhe shume te tjera nuk punojne... ka ndonje guide per te rregulluar problemin ??
Flm.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: push notifications nuk më punojnë me iOS 6.1

dendi
Administrator
Gjëja më e mirë është që t'i bësh restore dhe të instalosh iOS 6.1.2 dhe ta konfigurosh iPhone si të ri dhe jo nga një backup i vjetër, më pas mund t'i bësh jailbreak dhe të kalosh materialet nga backup.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: push notifications nuk më punojnë me iOS 6.1

Kenshiro
Ok, shum flm.