program muzikor

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

program muzikor

ani
Pershendetje, cfare programi per te mbajtur kenge ose video ka per ihone 4 pervec iTunes qe i ka kenget me leke? e kam fjalen a ka ndonje real player psh per te shkarkuar video dhe ti degjosh? po per  te kaluar kenge nga laptopi ne iphone me fishe cfare programi duhet? faleminderit paraprakisht, gjithe te mirat!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
Për të kaluar kenge, video nga pc në iPhone, perdoret iTunes. për të kaluar video, konvertoje filein  video në formatim mp4 me programin Movies2iPhone dhe pastaj karikoje ne itunes, dhe në fund sinkronizoje itunes me iphone dhe do gje videon aty. persa i perket kengeve, menyra me e thjehste eshte ta shkarkosh kengen ne pc, ta futesh tek playlist i itunes dhe ta sinkronizosh me iphone. dmth ideja eshte qe per ti kaluar filet ne iphone te duhet itunes pajteter. program tjeter qe mund te beje kete pune eshte edhe Panda pc suite for iphone. por eshte ne gjuhen kineze dhe duhet ti mesosh levizjet permendesh. ndryshe ngaterrohesh. un te keshilloj tye mesohesh me itunes
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

ani
te falenderoj shume adm per pergjigjen e detajuar, do ta provoj, flm!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
Asgje. Për çdo problem mund të na shkruash. :-)
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

ani
In reply to this post by ani

 adm me fal qe po te hsqetesoj perseri spo me del ndonje buton qe te nisi ndryshimi? cfare te shtyp? flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
Nuk shihet qarte nga kjo foto gjithsesi hapta per te perdorur movie2iphone jane keto, tek 1 zgjidh filmin, tek 2 zgjidh vendi ku do të ruhet file perfundimtare 3 kliko siper butonit 3 per te nisur konvertimin, dhe lere te mbaroje. zgjat në baze te gjatesise së filmit.
Me pas shko tek vendodhja e hapit 2 dhe aty ke file-in me format .mp4. kaloje tek itunes dhe sinkronizo itunes me iphone dhe do gjesh filmin tek iphone.
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

ani
adm flm per pergjigjen por ky eshte problemi qe butonin 3 nuk e kam te aktivizuar si te tjeret..
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
po nuk e ke te aktivizuar sepse ne fillim duhet te zgjedhesh ku eshte filmi. me pas duhet te zgjedhesh ku do që të ruhet. pasi ben piken 2, pika 3 aktivizohet vete.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
In reply to this post by ani
po nuk e ke te aktivizuar sepse ne fillim duhet te zgjedhesh ku eshte filmi. me pas duhet te zgjedhesh ku do që të ruhet. pasi ben piken 2, pika 3 aktivizohet vete.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

Bledi
kam iphone 4 dhe te app store kam marre nje aplikacion qe ka shume ringtone si mund ti bej zile per iphonin ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: program muzikor

the_lizard_king
Administrator
Kaloi ne itunes, pastaj sinkronizo iphone me itunes dhe do i gjesh tek menuja e zileve.