problem me wifi ne 6.1.3

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem me wifi ne 6.1.3

landi
pershendetje Staffi.

dje duke punu diten me iphone, duke shikuar faqe ne internet dhe facebook, papritur wifi mu ndal edhe kur deshiroj te lidhna me wifi e shpis, nuk um len edhe vetem sillet duke lyp wifi, e kom bo restore prej 6.1 ne 6.1.3 por apet i njejt problem. Smundem te konektona ne wifi, por nganjeher ndodh nese lidhet pas disa min. ose or(rrall ndodh) shkputet pi wifi edhe nuk mundem te lidhna mo.

e kom bo reset network por apet i njejti problem.

a ka naj zgjidhje staffi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me wifi ne 6.1.3

dendi
Administrator
Bëji një soft reset, por nëse nuk e zgjidh dot mund të duhet t'i bësh restore me iTunes pasi në moementin e kalimit nga iOS 6.1.2 në 6.1.3 mund të ketë pasur ndonjë problem.