problem me ios 5.1.1

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem me ios 5.1.1

burim_zh
kam problem e kam iphon 3gs me versionin 4.2.1 edhe e kam desht me versionin 5.1.1 po tash nuk po ma njeh sim carten a muni mem tregue se qka muj me ba tash

me respekt burimi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

dendi
Administrator
Duhet te besh jailbreak dhe te shkarkosh ultrasn0w nga cydia per te zhbllokuar valet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

burim_zh
 falemenderit per pergjigjen    e kam marr  ultrasnow plus ultrasnow fikxer 5.1.1 po prap nuk po mi vin valet    
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

dendi
Administrator
Ça basebandi ke se mos te duhet te besh downngrade?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

burim_zh
basebandin e kam 06.15.00
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

dendi
Administrator
Atehere te duhet te besh downgrade pasi basebandi yt nuk eshte i suportuar nga Ultrasn0w. Ndiq kete guiden: http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

burim_zh
shum shum falemenderit per ndihmen  

me respekt burimi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

burim_zh
Vllau jem e ka ni iphon 4 ios 5.0.1.  bb 4.11.08 .a ka munsi me ba baseband downgrade per me mujt edhe aj me ba unlock
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me ios 5.1.1

dendi
Administrator
Jo per iPhone 4 nuk eshte i mundur downgrade i basebandit. Shpresojme qe te dale ndonje zgjidhje se shpejti, nese nje gje do te jete e mundur ne do e publikojme menjehere guiden tek faqja jone. Na ngelet te presim