problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2

Dibrann
pershendetje iphonealbania un e bana restore iphonen prej 6.1.1 ne 6.1.2 dhe njeher bani shume mir por pas njo 2 ore deshta ne shkarkoj ndonje apps por wifi nuk me punon ma met Off provova prap restore e bana prap wifi nuk me bon ku munde tjet problemi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2

dendi
Administrator
Nuk të punon Wi-Fi fare apo vetëm kur iphone është i bllokuar? Provoje t'i bësh reset rrjetit njëherë.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2

Dibrann
fare nuk me punon tek seting qe osht me lshu aty nuk ma jep mundsin as me nal as me lshu
kam provu edhe rrjetit restore po prap njejt

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2

dendi
Administrator
Atëherë provoje ta vendosësh në DFU mode dhe më pas t'i bësh restore me iTunes dhe të instalosh iOS 6.1.2 sepse me sa duket është problem i iOS. Konfiguroje si iphone të ri dhe jo nga një backup i vjetër.

http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html