ndihm me esh bllokuar iphone

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ndihm me esh bllokuar iphone

valon
me esht bllokuar iphone ka mbet  llogo apple por i kam ber restore ma qiti error 1602 tash mka mbet i bllokuar ne recovery mode dhe itunes nuk e qet qe pe pranon qfar te bej ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihm me esh bllokuar iphone

dendi
Administrator
Provoje me këtë guidë që të dalësh nga recovery mode
http://www.iphonealbania.net/2011/09/si-te-dalim-nga-recovery-mode-qe.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

DOWNGRADE

valon
In reply to this post by valon
a duhet patjeter ti ruaj SHSH per me bo dongrade prej 6.0.1 ne 5.1.1 nqfs se patjeter a mund mem tregu si mun ti ruaj shsh me redsn0w . e pash ktu ne faqen e juv ama smujta mi ru SHSH se kuptova mir dhe po kom problem me dfu mode (Tiny umbrella spom hapet ne pc :S)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: DOWNGRADE

dendi
Administrator
SHSH-të duhen patjetër për të bërë downgrade dhe tani nuk i ruan dot pasi firma për iOS 5.1.1 është mbyllur me kohë nga Apple, duhet ti kishe ruajtur më parë!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: DOWNGRADE

valon
Dmth  smuj me bo downgrade a . Nejse deshta ne bo jailbreak me sn0wbreze por nuk hapey snowbreze  ,pse shapet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: DOWNGRADE

dendi
Administrator
Te sugjeroj të presësh iOS 6.1 sepse më pas mund të lëshohet edhe jailbreak untethered për iOS 6
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: DOWNGRADE

valon
Thnx :)