me shkarkohet bateria shume shpejt

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

me shkarkohet bateria shume shpejt

ani
Pershendetje, kam disa dite qe bateria e Iphone 4 iken pa e kuptuar, e le ne darke me bateri 64% dhe ne mengjes e gjej me 4% ose te fikur fare, eshte gjithe kohen ne internet ne wireles, por me pare sme ka ndodhur kjo gje, cfare behet ne kete rast?' mos ka lidhje me updatin qe bera ne 6.1.2 pasi mbas kesaj me ka ndodhur apo eshte koincidence?? faleminderit shume!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: me shkarkohet bateria shume shpejt

dendi
Administrator
Je i sigurtë që është në WiFi gjithmonë, se mos të kalon me internetin e operatorit telefonik kur është në lockscreen. Sigurohu njëherë, përndryshe mund të provosh t'i bësh një restore me iTunes!
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: me shkarkohet bateria shume shpejt

ani
te falenderoj per pergjigjen, nuk e kam te lidhur me internetin e operatorit cel, vetem me wirelis e shtepise, po dje ne darek bera nje prove fika wifi dhe bateria ne mengjes nuk kishte levizur fare, a duhet ti bej restore dhe si behet? faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: me shkarkohet bateria shume shpejt

dendi
Administrator
Nëse bateria nuk harxhohet kur e ke WiFi të fikur, atëherë nuk ke nevojë t'i bësh restore. Mundohu thjeshtë të sistemosh aplikacionet që lidhen më shpesh me internetin, për shembull të limitosh numrin e aplikacioneve në qendrën e njoftimeve, etj...
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: me shkarkohet bateria shume shpejt

ani
faleminderit Dendi.