me fiket tel kur bej foto

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

me fiket tel kur bej foto

wissy
Pershendetje edhe nje here :)
Kam 25-40 % bateri ne tel edhe kur bej foto me blic me fiket edhe kur tentoj ta rindez nuk ndizet duhet ta karikosh por sapo e fut karikuesin ndizet edhe perseri ka aq bateri sa kishte perpara se te fiket.
ka ndonje prob tel apo eshte prob e ios 7.0.4?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: me fiket tel kur bej foto

dendi
Administrator
Ka një bug iOS 7.0.4. Ruaj materialet që ke në iPhone duke i bërë një backup në iTunes ose iCloud dhe bëji një restore iPhone-it me anë të iTunes dhe më pas konfiguroje si iPhone të ri dhe jo nga një backup i vjetër pasi mund të japë të njëjtin problem.