kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

elti1995
This post was updated on .
Pershendetje! Kam nje iphone 5 i cili kur e karikoj ne prize eshte ne rregull, karikohet mir e bukur. Kur e lidh me kompjuterin, ky i fundit nuk ma njeh dhe iPhone-i nuk karikohet nderkohe qe eshte i lidhur me kompjuterin. Nuk eshte vetem ne kompjuterin tim, por e kam provuar edhe ne disa kompjutera te tjere dhe prape i njejti problem. Ju lutem te me ndihmoni.

Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

dendi
Administrator
Provo të bësh një reset duke mbajtur shtypur sëbashku butonin Home dhe Power për pak sekonda deri sa iPhone të fiket. Përndryshe provoje ta vendosësh në DFU Mode ose Recovery Mode dhe t'i bësh restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

elti1995
I provova dhe prape nuk u rregullua. Mund te kete ndonje rruge tjeter per ta rregulluar kete problem?

Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

dendi
Administrator
Rruga e fundit është restore, ajo mbetet alternativa e vetme nëse nuk e njeh me soft reset!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

elti1995
Faleminderit gjithsesi . :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

arlindi
In reply to this post by dendi
Kam edhe une te njejtin problem. Problemi im eshte se nuk me punon butoni "Sleep".
Pra ti thua qe pajisja mund te njihet nga PC ne DFU mode edhe pse nuk mer karikim?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kompjuterat nuk me njohin iPhone-in

ChristinaSun
In reply to this post by elti1995
Nëse provoni disa kompjuterë të tjerë dhe e njëjta çështje është ende e ballafaquar, ekziston një shans i mirë që një çështje e tillë të shkaktohet nga dështimet me vetë iPhone. Përballë kësaj, rindizni ose rifilloni fuqinë iPhone, rivendosni iPhone nëse me një kopje rezervë, përdorni Joyoshare UltFix iOS Rimëkëmbjes së Sistemit pa humbje të të dhënave për të zgjidhur problemin.