kam shlyer gjerat si mund ti kthej

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kam shlyer gjerat si mund ti kthej

besimm
Mirmbrema,

Kam pasur disa gjera te rendesishme ne iPhone-n tim dhe i kam shlyer pa dashje. Si mund ti kthej? Faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam shlyer gjerat si mund ti kthej

dendi
Administrator
Mund ti kthesh nëse ke ruajtur më parë ndonjë backup në iTunes. Lidhe iPhone me kompjuteri dhe hap iTunes dhe kthe materialet nga një backup i vjetër në iPhone.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam shlyer gjerat si mund ti kthej

besimm
por un nuk e kam bere backup
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam shlyer gjerat si mund ti kthej

dendi
Administrator
Nëse nuk i ke bërë kurrë backup, nuk i kthen dot gjërat. Provoje një herë ta lidhësh me iTunes, sepse ndonjëherë i ruan dhe automatikisht.