kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

elti1995
This post was updated on .
pershendetje! pasi i bera update iphone ne ios 7.0.4 kam vene re nje problem kur shkarkoj aplikacione. gjithmone qe shkarkoj nje aplikacion te cfaredoshem, gjate shkarkimit/instalimit me nxjerr nje tabele qe thote:

unable t download app.
"emri i aplikacionit" could not be
downloaded at this time.

Done                Retry

dhe me jep 2 opsione: done dhe retry. pasi klikoj disa here radhazi "retry", aplikacioni instalohet me sukses ne iphone, por pse e nxjerr ate tabele?

Ju faleminderit. :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

dendi
Administrator
Duhet të kesh ndonjë problem me accountin tënd App Store. Vepro kështu:

Shko tek: Settings > iTunes & App Store > Apple ID dhe bëj log out. Më pas fike dhe rindize pajisjen tënde dhe bëj edhe një herë log-in.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

elti1995
Veprova kshu si thate ju , por prape problemi nuk u zgjidh. Faleminderit gjithsesi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

dendi
Administrator
Atëherë provoje dhe në këtë mënyrë, shko tek Settings > General > Date and Time > Set Automatically > Off. Vendose datën një vit përpara. Provo të shkarkosh ndonjë aplikacion, nëse të jep ndonjë error, kthehu prapa tek settings dhe sistemo datën dhe orën (automatikisht) dhe më pas provoje përsëri të shkarkosh një aplikacion.

ose provoje t'i bësh një reboot duke mbajtur të shtypur sëbashku butonin Home dhe atë të fikjes për 10-15 sekonda deri sa të shfaqet logoja e Apple.

Më thuaj nëse e zgjidh me njërën nga këto mënyra!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

elti1995
Kur vendos oren ne menyre manuale dhe vete tek app store dhe me thote: connot connect to app store. E vendos oren automatike pst, prap problemi qe del ajo tabela gjate shkarkimit te app ekziston.

I bera dhe reboot dhe prap nuk u zgjidh gje.

Shum faleminderit edhe njehere.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

dendi
Administrator
Atëherë provoje t'i bësh restore me iTunes dhe të instalosh një version të pastë të iOS 7.0.4. Kjo mund të jetë e vetmja zgjidhje.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

elti1995
E bera dhe kete. Prap nuk u zgjidh problemi. Faleminderit gjithsesi. Respekte.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam probleme me instalimin e aplikacioneve pas instalimit të iOS 7.0.4

Paranormal Attack
In reply to this post by elti1995
mos ndoshta nuk ke linj interneti te sshpejt