kam problem me iphone

classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

kam problem me iphone

kushtrim
kam bere ubdate ios 7 ne iphone 4 sim locked dhe tash me lyp karten origjinale per ta aktivizuar a keni ndonje ide si mund ta aktivizoj permes redsnow ose tjeter menyr
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

dendi
Administrator
Duhet të kesh kartën origjinale ose ndonjë gevey sim që ta përdorësh me iOS 7, pasi përndryshe nuk punon.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

kushtrim
po nuk ka gevey ios7 per iphone 4 dhe ndonje metod me aktivizu me ane te redsnow
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

dendi
Administrator
Nëse iPhone është sim-locked nuk punon me kartat e tjera, duhet patjetër të bësh unlock me IMEI ose ndonjë Gevey për iOS 7
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

kushtrim
po me aktivizu iphonin e per ta perdorur si ipod , per internet etj.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

dendi
Administrator
Duhet të presësh lëshimin e Sn0wbreeze ose Redsn0w për iOS 7, thjeshtë për ta aktivizuar, përndryshe mund të provosh të drejtohesh tek ndonjë dyqan i specializuar për produktet Apple, ato kanë disa karta sim të veçanta që bëjnë thjeshtë aktivizimin sikur të ishte karta sim origjinale.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

kushtrim
Falemindert , Por a ka mundesi me kthy verzionin 6.1 dhe me aktivizu , nuk e kam te ruajtur ShSh
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

dendi
Administrator
Pa çertifikatat SHSH nuk e kthen dot!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

kushtrim
por a mundem nese dikush e ka rujtur SHSH dhe ta perdor une normal nese eshte per iphone 4
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: kam problem me iphone

dendi
Administrator
Duhet të kesh të ruajtura patjetër çertifikatat SHSH të kartës sim që kërkon të zhbllokosh!