jalbreak nuk punon pasi fik tel

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

jalbreak nuk punon pasi fik tel

edison
pasi fik iphone  5me ios7.0.4 jalbreak nuk punon me  cfar mund te bej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jalbreak nuk punon pasi fik tel

dendi
Administrator
Provoje në këtë mënyrë: http://www.iphonealbania.net/2013/12/probleme-cydia-pse-kur-instaloj-nje.html

nëse nuk zgjidhet problemi, atëherë duhet të ta lidhësh iPhone me iTunes dhe të bësh restore, pasi mund të ketë lidhje me mënyrën se si është instaluar versioni i fundit i iOS. Pastaj ribëj jailbreak.