jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

wissy
This post was updated on .
pershendetje
bera jailbreak me snowbreeze gjithcka ne rregull por tani kur instaloj ultrasm0w nga cydia qe te me hapen valet nk ndodh asgje
insataova ios 6.1 me bb 06.15.00 edhe pasi lex guiden tuaj per te bere downgrade te bb me redsn0w nk behet sepse redesn0w nk e njeh ispw per ios 6.1 cfare me keshilloni te bej per te zbllokuar valet?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

dendi
Administrator
Mund të presësh një version të Redsn0w për iOS 6.1 ose të provosh të bësh downgrade në iOS 6.0.1 nëse i ke të ruajtura SHSH-të.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

wissy
nese pres te dale versioni me i ri edhe ti bej downgrade sa % e sig eshte qe do te hapen valet?
kur mund te dale versioni apo nuk ka ndonje lajmerim per kete gje?
jo nuk i kam te ruajtura shsh-te
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

dendi
Administrator
Nuk ka lajme për momentin, por nuk duhet të vonojë. Nëse e ke zhbllokuar edhe më parë me këtë mënyrë, duke bërë downgrade baseband, nuk duhet të kesh probleme.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

Noldi Xheka
In reply to this post by wissy
kjo mund te te ndihmoje pasi une i bera downgrade ne ios 4.1 dhe downgrade from ipad baseband tani e kam nga 05.16.oo ne 05.13.04 edhe me punon me ultrasn0w ...... http://www.beijingiphonerepair.com/hack/how-to-downgrade-iphone-3gs-ios-6-1-baseband-5-16-08-to-5-13-04-for-unlocking/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

wissy
tani ke 4.1 apo version me te larte?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jailbreak me snowbreeze por nuk bëj dot unlock me Ultrasn0w

Noldi Xheka
tani kam ios 6.1 dhe me punon shum mire edhe pse eshte sim locked i zhbllokova valet me ultrasn0w....baseband 05/13/04