jailbreak iphone 4 ios 7.1.1

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

jailbreak iphone 4 ios 7.1.1

elti1995
Pershendetje!

Fillimisht, Gezuar Vitin e Ri 2015 dhe qofte nje vit sa me i mbare.

Arsyeja qe po ju shkruaj eshte sepse doja disa informacione ne lidhje me jailbreak-un e iphone 4 me ios 7.1.1.
Sa i sigurt eshte jailbreak-u per kete version te ios ne iphone 4?? Me "i sigurt" dua te them qe nga personat qe kane kryer jailbreak iphone 4 me ios 7.1.1 kane pasur probleme si psh, u eshte fikur telefoni dhe nuk eshte hapur m, ose ka ngelur ekrani tek logoja e apple dhe nk hapet etj etj.
Nqs vendos ti bej jailbreak iphone-it, cfare duhet te kem parasysh para se te filloj guiden qe mos te kem probleme pastaj?? Dmth duhet te fik find me iphone?? Ose duhet te heq passwordin?? etj etj.

Ju faleminderit! :)