iphone-i nuk me lidhet me 3G

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone-i nuk me lidhet me 3G

elti1995
Pershendetje. Kam nje iphone 5 te ri dhe nuk me lidhet me rrjetin 3G te Vodafone. E kam aktivizuar sic duhet internetin (vodafoneweb) dhe prape nuk mundem te lidhem dot. Ju lutem te me ndihmoni.

Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone-i nuk me lidhet me 3G

dendi
Administrator
Nëse e ke bërë mirë aktivizimin, provoje ta fikësh dhe rindezësh iPhone dhe nëse nuk punon përsëri duhet të pyesësh operatorin pasi mund të jetë një problem i rrjetit të tyre!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone-i nuk me lidhet me 3G

elti1995
Shume faleminderit per pergjigjen.