iphone 5s kërkon kodin e iCloudit për tu aktivizuar

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 5s kërkon kodin e iCloudit për tu aktivizuar

iphone5shig
This post was updated on .
pershendetje !

kam nje iphone 5s ... eshte ne lost mode , nuk mund t aktivizohet pasi do kodin e icloud te atij qe ka pasur ... si mund ta zhbllokoj ?!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 5s kërkon kodin e iCloudit për tu aktivizuar

dendi
Administrator
Nëse nuk është i vjedhur, mund ta zgjidhësh duke mbajtur të shtypur sëbashku butonin Home dhe atë Power për 10 sekonda, ta lidhësh me kompjuterin me iTunes dhe më pas t'i bësh restore. Të vendosësh kartën tënde sim dhe më pas ta aktivizosh me account-in tënd Apple ID