iphone 5, kam problem me facebook

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 5, kam problem me facebook

peyoni
This post was updated on .
Kur po du me bo connect diqka me fb po ma qet qeto kqyrne  kush din me ndimu let shkrun

http://imageshack.us/photo/photo/197/imagevrks.jpg/

e ka ket version iOS 6.1.2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 5

dendi
Administrator
Provo një herë ta fshish, ta fikësh iPhone dhe ta instalosh dhe një herë aplikacionin