iphone 4s

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 4s

kiki
Prsh: iPhone 4s ios 6.1 deri tash ka punu me qip x-sim, por kam fshir cydian dhe nuk mundja ta instaloja perseri se ma qitke error me evasi0n, i bera 1 restore me itunes, pastaj e instalova cydian po tash nuk me ben me per sim kart. Dmth ios 6.1 baseband 3.4.01. Ku mund te jet problemi ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4s

dendi
Administrator
Mos të është bërë update baseband dhe nuk punon me atë chip që ke ti. X.sim që ke ti, ka nevojë për aktivizim? Provo të kontaktosh komapninë që e ka prodhuar për informacion.