iphone 4s kërkon aktivizim

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 4s kërkon aktivizim

ergys1990
This post was updated on .
si mund ta aktivizoj iphone 4s , sepse i kam ber restore , dhe me kerkon aktivizim  ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4s

Paranormal Attack
nese eshte iPhone full unlock,vendos karten sim,dhe ndiq udhezimet ne ekran
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4s kërkon aktivizim

b|g bo0s|
In reply to this post by ergys1990
nese e ki me ge vey dmth me chip  goguo un muj me ta gjet pw per me aktoviU a nese  e ki full unlock sduhwt me pas problem kshtu qe bone ni screen shot edhe qona