iphone 4S mikroSim

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 4S mikroSim

Bledy
Nga mesi i korrikut no vije ne shqiperi per nje jave me pushime
Doja te dija Kush ka tarifat me te mira (javore) per te patur internet 3g dhe telefonata... Dua sa te zbres nga Aroplani ne Rinas te marr nje pakete javore me MikroSim per iphone 4s
Flm per ndimen
«Stay hungry, stay foolish»
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4S mikroSim

dendi
Administrator
Për internetin 3G, me te mire dhe me te shpejte e ka vodafone. Ndersa per telfonatat, drejt italise eshte me mire Eagle mobile, por qe edhe internetin nuk e ka keq. Une personalisht te sugjeroj njeren nga keto kompani.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4S mikroSim

Bledy
Mendoj se do vendos per Vodafonin
MicroSim eshte i thjest per ta gjetur? nuk me pelqen ta pres me gershere...
«Stay hungry, stay foolish»
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4S mikroSim

dendi
Administrator
Ajo nuk eshte githmone e thjeshte, ne Tiran gjen por ne rrethe mund te duhen edhe 2-3 dite per ta sjelle, varet!