iphone 4 unlcok

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 4 unlcok

rekja95
kam nje iphone 4 locked me version 4.3.3 me baseband 02.10.04 mundem ta zhbllokoj karten?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

the_lizard_king
Administrator
Akoma nuk mund të zhbllokohet bb 02.10.04 dhe 04.11.08. duhet te presesh edhe pak.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

the_lizard_king
Administrator
Ka vetëm duke e bere me injektim kodesh por kushton mbi 80€.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

rekja95
din gje dhe sa koje duhet te pres? faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

the_lizard_king
Administrator
Flitet që këtë muaj duhet të dalë unlock-u për këtë baseband
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

Furkan
Pershndetje  Kam Nje Iphone 4  Punon Vetem Me  KArten E Zvicres  ... Me Softwer 5.1.1 Besbend 04.12.01qysh me bo te me bunon edhe ne maqedoni,,,,Vetem Se  Para kur  e Kan Pru Prej  Zvicre  Ekan  Zhblloku Me   Gevy  ... Por Ka Ca  koh  Qe  Tash Sma Pranon Karten  E MAqedonis  No Sim  ...... ? Qysh Me  Shblloku Ju lutem
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

dendi
Administrator
@Furkan, nuk ben Gevey Sim per ate basebnd qe ke ti, duhet te presesh kur te dale ndonje gevey i ri ose te kontaktosh operatorin me te cilin e ke te bllokuar per ta zhbllokuar kundrejt nje pagese.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

Furkan
pershndetje.Gjith her e Njeta Pyetje Per  Unlock  te Iphone4 5.1.1 besband 04.12.01 Qe Presim Shum . deshta Me vetNese Ja Boj Downgrade Besband Ne 01.59.00 A do Kem  Deni Pasoj Ne Iphone A Do  mund Ta Boj Downgrade Qe Ta Boj Unlock Me ultrasn0w
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 unlcok

dendi
Administrator
Nuk bëhet downgrade i baseband në iPhone 4!