iphone 4 restore itunes error 3194

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 4 restore itunes error 3194

Dibrann
prsh iphonealbania kam iphone 4 e kom pas me ios 7 beta 6 dhe tash kur kam desht me bo ios 7.0.2 me del si ne foto  me ka met iphone ne recovery mode kam provu me hek bile prej recovery mode me tinyumbrella po prap njejt qfar sygjeroni ju
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 restore itunes error 3194

Dibrann
e kryta restore e bona po prap nrecovery mode ka met edhe pse u kry krejt restore nuk po muj me hek prej recovery mode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4 restore itunes error 3194

dendi
Administrator
Bëji restore dhe instalo iOS 7.0.2. Provoje edhe 2 ose 3 herë nëse të ngelet përsëri në Recovery Mode, sepse ndodh ndonjëherë.