iphone 3gs unlock vala

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 3gs unlock vala

besimm
kam nje iphone 3gs ios 5.1.1 dhe kam bere unlock me ultrasnOw, me pranon kartelen iPKO dhe mi merr valet MOBITEL, por kur e fus kartelen VALA me shfaqet NO SERVICE. Cfare te bej?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs unlock vala

dendi
Administrator
Provo të shkarkosh versionin më të fundit të Ultrasn0w nëse zgjidhet ky problem , por mund të jetë edhe që Ultrasn0w nuk e njeh Vala si operator.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs unlock vala

besimm
tani ma pranon por pasi fiket ai nuk ndezet me. Ngelet ne logon apple, vetem duhet ta ndez me redsnow me opsionin JUST BOOT. te gjitha keto kane ndodhur pasi u mundova te beja ios 6.1 pastaj nuk me aktivizohej, dhe e ktheva ne ios 5.1.1 dhe qe prej ateher nuk me ndezet normal.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs unlock vala

dendi
Administrator
Duhet të kesh jailbreak tethered prandaj të duhet gjithmonë ta bësh me just boot