iphone 3gs

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 3gs

Daut
Pershendetje,kam nje pyetje per ju.kam iphone 3gs dhe kur e konektoj npc mdel aty iphone program,hapet 13gb dicka,nji folder dcim po prej pc nuk mund te ngarkoj asgje ne telefon.a duhet te instaloj dicka apo cka te bej qe tngarkoj foto prej telefonit ne pc ose prej pc ne telefon.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs

Paranormal Attack
prsh per te perdorur iPhonin ne pc duhet te instalosh iTunes,te gjitha veprimet per te transferuar foto,video,ose app do ti besh me kete program.
alternativa te tjera te iTunes jane iFunBox iTools ose iExplorer