iphone 3gs nuk mund ti shlyej fotot

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 3gs nuk mund ti shlyej fotot

besimm
Pershendetje, kam nje iphone 3gs dhe kam disa foto qe dua ti shlyej. Me itunes nuk me behet restore pasi qe me kerkon ta bej ios 6.0.1 ,por un nuk dua ta bej. Kam provuar ta bej downgrade nga ios 5.1.1 ne ios 5.0.1 por me del nje error. Me ifunbox nuk me shfaqen fotot qe dua ti shlyej.Ndihm ju lutem
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs nuk mund ti shlyej fotot

dendi
Administrator
Nuk e kam kuptuar fiks çfarë don të bësh. Dëshiron ti fshish fotot nga iPhone?