iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

wissy
pershendetje kam nje iphone 3gs edhe nuk e hap facebook as si aplikacion as tek safari cfare mund te boj?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

dendi
Administrator
Është e çuditshme, të ndodh vetëm me Facebook apo edhe me ndonjë aplikacion tjetër? Provoje ta fikësh dhe rindezësh telefonin dhe më pas ta lidhësh me iTunes dhe të bësh një sinkronizim normal.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

wissy
pervec facebook nuk hap edhe shazamin te pakten keto te dyja di une qe nuk i hap
e kam provuar edhe ate edhe perseri nuk ka sjelle ndonje ndryshim
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

dendi
Administrator
Është një problem i përditësimeve të fundit të aplikacionit. Provoje ti sinkronizosh një herë me iTunes nga kompjuteri nëse zgjidhet ky problem. Përndryshe mund të duhet ti bësh restore.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3gs ios 4.3 nuk e hap facebook

besimm
Mund te kesh sukses pasi ta besh restore.