ipad 2 problem me kartel

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ipad 2 problem me kartel

Ervini
kam ipad 2 3G+wifi me ios 5.1.1, une po e shti karten ne ipad po kom val e krejt po nuk po muj me qu sms edhe me e thirr dikon tjeter. qfar duhet te bej per me mujt me thirr??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ipad 2 problem me kartel

dendi
Administrator
E ke fjalen per iMessage dhe Facetime besoj? Duhet te shkosh tek settings dhe ti aktivizosh, pastaj mund ti perdoresh ato.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ipad 2 problem me kartel

Ervini
imessage edhe facetime i kom aktivizu.  une po veti qe a bon edhe me telefonu ne telefonat tjer si me iphone psh??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ipad 2 problem me kartel

the_lizard_king
Administrator
Jo, nuk mund ta përdorësh si iPhone, tpaktën zyrtarisht jo. E para të duhet kufje dhe mikrofon, dhe e dyta duhet të jeshë i lidhur me internet dhe të përdorësh ndonjë program si Viber psh.