ios5 update without changing baseband

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ios5 update without changing baseband

ichbin07
a mund te me thoni si e njef baseband-in e iphone-it qe kam une p.sh
 
http://www.iphonealbania.net/2012/01/perditesoje-ios-501-duke-ruajtur.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ios5 update without changing baseband

the_lizard_king
Administrator
Në ca kuptimi si e njef? nqs do te gjesh ca baseband ke shko tek Settings->General-> info-> modem firmware.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ios5 update without changing baseband

ichbin07
e di cfare baseband kam por p.sh dua ti bej update iphone 4 i cili eshte ne ios4.3.3 dhe dua t'i bej ne ios5.01 pa ndryshuar baseband i cili eshte 04.10.01 ne guide ju krijoni ipsw file e cila nuk e ndryshon baseband. Dua te di se si e njef basebandin e iphon- it tim sepse ne guide behet pa e konektuar iphone-nin...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ios5 update without changing baseband

the_lizard_king
Administrator
shkarko ipsw-n e ios 5,lidhe iphone, hap redsnow dhe ke opsionin "Preserved baseband". jepi si argument filen origjinal te ios 5 qe shkarkove dhe redsnow krijon nje file tjeter që fillon me NO_BB*.ipsw. ket file ja jep si argument itunes dhe te instalon ios 5 pa te updatur baseband. dmth baseband mbetet 04.10.01. keto jane hapat.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ios5 update without changing baseband

the_lizard_king
Administrator
In reply to this post by ichbin07
shkarko ipsw-n e ios 5,lidhe iphone, hap redsnow dhe ke opsionin "Preserved baseband". jepi si argument filen origjinal te ios 5 qe shkarkove dhe redsnow krijon nje file tjeter që fillon me NO_BB*.ipsw. ket file ja jep si argument itunes dhe te instalon ios 5 pa te updatur baseband. dmth baseband mbetet 04.10.01. keto jane hapat.