io6 nuk me dalin numrat per thirrjet

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

io6 nuk me dalin numrat per thirrjet

arlind mazreku
This post was updated on .
e kam instalu ios6 kur me therasin nuk me paraqitet emri i personit qe e kam te regjistruar.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: io6

the_lizard_king
Administrator
I ke bëre restore nga Backup? Dhe kur ke bërë Backup i ke kaluar dhe numrat në iTunes. Në qoftë se jo është normale që nuk të dalin. Ose në qoftë se i ke numrat në Sim shko tek Settings->Contact dhe ke opsionin që ti transferosh nga sim.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: io6

Bekimi
Po kyqem edhe une ne kete teme, pasi qe e kam te njetin problem... Un e bera ate qe thate, te njejten procedure (ate te import sim), por emrat paraqiten, vetem ne numrat qe i kam te regjistruar ne sim, ndersa une ne pergjithsi kam mbi 400 numra, te cilave nuk u paraqitet emri ne thirrje.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: io6

dendi
Administrator
Nëse i ke bërë backup me iTunes përpara se të instaloje iOS 6, duhet ta konfigurosh iPhone nga një backup i vjetër që të rikthejë të gjitha gjërat si më parë, dhe jo ta aktivizosh si "New iPhone". Nëse ke bërë këtë të dytën, atëherë numrat i ke vetëm në Sim, dhe ato që ke ruajtur më parë në iPhone nuk i ke!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: io6 nuk me dalin numrat per thirrjet

BlerOnY's
In reply to this post by arlind mazreku
eshte edhe 1 udhe tjeter sepse kur kam pasur versionin 5.0.1 emrat kan dalur perfekt por kur e kam ber upgrade ket versionin e ri 6.0 nuk me faqeshin numrat kur therriste dikush por problemi ka qen tek +377 ose +386 etc etc disa shtete qe i kan keshtu si p.sh un +377 i kam pasur te gjith se keshtu operatori yn ne kosove VALA e ka ashtu kurse ipko +386 nese doni qe tju shfaqen emrat hiqjeni +377 +386 vetem 044/049 dhe besoj qe do te punojn por do keni probleme si p.sh Tango Viber keshtu disa programe dhe me duket edhe ne Facetime sepse sju shfaqen Emrat e dikujt nese ja hiqni +377 +386 ket problem e ka ky version :/ por un apet se apet i kam lene te gjith siq i kam pasur