info rreth ddekodimit ne operatorin att????

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

info rreth ddekodimit ne operatorin att????

The_Rock
Pershendetje desht t'ju beja nje pytje pas qe e kom lexu ne kete linkun me posht lidhje me unlock

http://www.iphonealbania.net/2012/09/per-te-zhbllokuar-nje-iphone-5-at-pa.html

se po vlejke per te ber unlock nje iphone 5 nese osht ne amerik i blen me operatorin att
vetem nje restore edhe do te njeh karten si kart originale

e une deshta te pys a vlen kjo edhe per iphone 4 normal se i ka skadu kontrata me operatorin att ne amerik
se une e kom kontrollu per mes imei ne nje web po aty tregon akoma se osht simlock
edhe pse aty thot akoma simlock pas qe ta kryn restoren me itunes a ka mundesi me u bo unlock
a po me njoft si kart originale kaq kisha qe ka mundesi mem tregu per kete mendim ????
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: info rreth ddekodimit ne operatorin att????

dendi
Administrator
Kjo mënyrë qenë funskionale pak kohë më parë, edhe për iPhone 4 me kontratë. Por tani ka kaluar pak kohë dhe nuk kemi informacion nëse është ende e vlefshme. Mund të vizitosh faqen zyrtare të AT&T dhe t'i kontaktosh nëse ato arrijnë të bëjnë përsëri Unlock.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: info rreth ddekodimit ne operatorin att????

The_Rock
Po problemi osht se ate formolarin me plotesu
Po lyp shum kerkesa att e ato nuk po di si me i jep
se une nuk jetoj ne amerik per kete kom kerku ndihem
Te pakten me dit me plotesu qate kerkesen per unlock
Kaq kisha ????