iTunes hapet me shume vonese

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iTunes hapet me shume vonese

elti1995
Pershendetje!

Kam nje problem me programin e iTunes ne kompjuter. Kam Windows 7 64-bit 4gb ram, dual core 2.2 ghz. Laptopin e kam te ri. Ne fillim hapej direkt, ndersa tani, klikoj tek ikona te desktop dhe me duhet te pres 2-3 min qe te hapet. Mund te me ndihmoni ? Ju faleminderit.

P.S. Programet e tjera te kompjuterit hapen shume shpejt.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes hapet me shume vonese

dendi
Administrator
iTunes është një program i rëndë dhe mund të jetë edhe që ke internetin e ngadaltë dhe nuk e ngarkon mirë. Përdryshe do të sugjeroja ta fshish si program, çdo informacion nga kompjuteri dhe më pas të instalosh versionin më të fundit nga faqja zyrtare e Apple. Kontrolloji mirë driver-at e iTunes, se shpesh japin probleme në Windows.