iTunes Restore më shfaqet error 21

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iTunes Restore më shfaqet error 21

Johan
This post was updated on .
Kam nje iPhone 4 dhe nuk me behet restore.Thote "An error occurred  (21) "
Cfare duhet te bej??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes Restore më shfaqet error 21

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes Restore më shfaqet error 21

Johan
E zgjidha duke e cuar iPhone ne DFU mode dhe me pas mu be restore vete. Faleminderit!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes Restore më shfaqet error 21

dendi
Administrator
Perfekt
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error 21, nuk bëj dot restore!

klevilucky
This post was updated on .
In reply to this post by Johan
me nxjerr nje error 21.mund te me thoni se cfare eshte,se nuk po i bej dot restore?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error 21

uran
In reply to this post by Johan
Pershendetje!
Instalova versionin7.0.4 dhe e bera  jailbreak me punoj disa dite edhe pse ristartohej nganjehere,
tani telefoni ka mbetut i fikur kur e fus ne karikim ose lidhe me itunes shfaqet logo e itunes ne display.
Kur provoj te beje restore ne recovery mode me shfaqet error 21.
keni ndonje sygjerim? Flm

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error 21

dendi
Administrator
Vendose në DFU Mode dhe provoje 2-3 herë.