iPhone nuk ndizet, ngelet i bllokuar tek rrethi loading

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone nuk ndizet, ngelet i bllokuar tek rrethi loading

Kenshiro
This post was updated on .
Ckemi ? :D
sot pasi bera upgrade installous cydia m kerkoi ti beja reboot iphonit... bera reboot dhe iphone u fik, doli logo i apple pastaj doli ai rrethi qe ben loading dhe procesi ngec ketu, dmth iphoni nuk ndihet :SS ka ndonje menyre qe mund ta rregulloj pa bere restore ?  kam iphone 4
Flm :D
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone nuk ndizet :S

dendi
Administrator
Provoje njëherë të mbash shtypur butonin Home dhe Power sëbashku çfarë ndodh?! Mund të ndihmojë edhe ky artikull: http://www.iphonealbania.net/2012/05/ja-cfare-duhet-te-beni-nese-iphone-ju.html