iPhone në black list

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone në black list

ermir
This post was updated on .
bera nje ulock nga ky link http://iphoneimei.info/ dhe me doli ne black list iphone mir qe me doli ne blacklist por nuk me hapet me ky link.cfar mund te bej kkush mund te me japi ndonje sygjerim
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone në black list

dendi
Administrator
Nëse është në black list nuk bën dot unlock! Megjithatë sigurohu mirë pasi faqet në internet nuk japin gjithmonë informacion të saktë
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone në black list

ermir
nese mundesh tme japesh nje  informacion me te zgjeruar ku mund ta verifikoj po mund ti bej unlock.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone në black list

dendi
Administrator
Nëse është në blacklist nuk e zhbllokon dot sepse është e paligjshme. Mund të provosh të kërkosh informacion tek kjo faqe http://cutyoursim.com/, që kryen unlock, dhe t'i pyesësh për pajisjen tënde.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone në black list

arajka
In reply to this post by ermir
Verifiko falas ne iphone-kosova.com dhe merr informacionin