iPhone me chip më është bllokuar pas update në iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone me chip më është bllokuar pas update në iOS 6

Xhulio
This post was updated on .
Pershendetje! Instalova ne Iphon-in tim programin e ri IOS6 nga itunes por nuk e kisha par rrugen e instalimit tek faqja juaj. Tani me kerkon qe te bej cdo gje nga e para. Pas disa gjeravve qe duhen plotesuar ne tel me shkruan : SIM NOT VALID dhe pak me posht me shkruan "Only compatible SIM cards from a supported carrier may be used to activate IPhone. Please insert the SIM card that came with your phone or visit a supported carrier's store to recieve a replacment SIM card. Iphonin 4 e kam me cip. Mund te me ndihmoni ju lutem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje

dendi
Administrator
Kur ke instaluar iOS 6 është bërë automatikisht update edhe baseband dhe tani nuk e përdor dot me kartat shqiptare por vetëm me kartën origjinale me të cilën është blerë telefoni. Zgjidhja e vetme është që të zhbllokosh IMEI por kushton pak. Mund të shohësh këtë faqe që ofron unlock online: http://www.iphonealbania.net/2012/09/Zhbllokim-nga-fabrika-per-iPhone-4-4S-3GS-cdo-baseband-IMEI.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone me chip më është bllokuar pas update në iOS 6

Nikolin
In reply to this post by Xhulio
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.