iPhone ka mbetur tek logoja e mollës pasi kam fshirë iFile

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone ka mbetur tek logoja e mollës pasi kam fshirë iFile

florioni_14
This post was updated on .
pershendetje, ne radhe te pare dua tju pergezoj per punen profesionale qe po kryeni per te gjitha te apasionuarit rreth teknologjise dhe produkteve Apple. Doja tju pyesja pasi ndoshem ne nje situate te pakendeshme,para disa kohesh pata probleme me update te Cydias dhe per kete arsye sipas disa keshillave ktu ne forum fshiva repon e big boss dhe u rregullua.me vone problemi filloi serisht dhe pasi instalova dhe fshiva serisht kte repo,update nuk kryheshin.u futa dhe i file dhe i fshiva repot e cydias.situata ishte e njejtje,me vone fshiva fare iFile qe nga ai moment tel beri reboot,dhe rri vetem ikona e molles ne ekran dhe nuk reagon ndaj asnje komande. ju lutem nqs eshte e mundur mund te me jepni ndonje keshille? Flm Flori
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IFile

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IFile

florioni_14
Flm per suportin,u rregullua. 😃
Respekte 
Sent from my iPhone

On 2013-03-08, at 23.38., "dendi [via Forum iPhone Albania]" <[hidden email]> wrote:

Lexo këtë artikull, duhet të ndihmojë: http://www.iphonealbania.net/2012/05/ja-cfare-duhet-te-beni-nese-iphone-ju.html


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forumi.iphonealbania.net/IFile-tp5002831p5002840.html
To unsubscribe from IFile, click here.
NAML