iPhone i bllokuar tek logoja e mollës gjatë kalimit nga iOS 5.1.1 në iOS 7.0.4

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone i bllokuar tek logoja e mollës gjatë kalimit nga iOS 5.1.1 në iOS 7.0.4

pitti
This post was updated on .
Pershendetje kisha nje verison ne iphone 5.1.1 edhe isha tuj e instalu versionin7.0.4 edhe ishe duku u mbushur edhe per nje moment e qiti ne display  vetem shejen e iphonit mollen edhe her del her sdel e nuk ndezet a kish mujt dikush mem tregu qka ka a si muj me rregullu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk Ndizet Iphone

dendi
Administrator
Mbaj të shtypur butonin Home dhe Power sëbashku për 10 sekonda dhe më pas lidhe me kompjkuterin me iTunes dhe shtyp butonin restore plus update në iOS 7.x. Provoje disa herë.