iPhone i bllokuar ne recovery mode dhe nuk njihet nga PC!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone i bllokuar ne recovery mode dhe nuk njihet nga PC!

Little Mike
This post was updated on .
Përshendetje!

I nderuar staf,

Unë kam një iPhone 3G n'4.1 me modern firmware 06.15.00 i ciLi ishte i bere restore dhe pastaj jailbreaked permes uLtrasnow andaj kur e futa ne iTunes me pyeti ta bej update dhe e bera Ok per ne 4.2.1. por gjatë procedurës me duL një error (nuk e di ciLi) dhe pastaj duke kerkuar ca metoda per ta fiksuar at probLem, kam ndjekur nje metode ne te ciLen thoshte te modifikoj fiLe-n hosts. por pasi modifikova iPhone u shkyq dhe pastaj çdo here kur kam provuar ta Lidhi iPhone me pc, PC me njoftonte me nje notification "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" dhe pas ca provash nuk me njoftonte fare as ket gjë !!!

Problemi:
iPhone ka mbetur ne recovery mode dhe nuk mund te daL nga ajo pasiqe iPhone nuk njihet fare nga PC, iTunes apo diçka tjeter. Kam provuar te gjitha provat me iReb, tinyumbrella, recboot, etj. por nuk mund te bej gje me to pa u njohur iPhone nga PC-ja!


Ju lutem, më ndihmoni.Ja, si duket hosts. fiLe jeem!
Lm'.officiaL!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone nuk njihet nga PC!

dendi
Administrator
Athere nese  e ke provuar me Tiny Umbrealla Exit recovery nuk ka funksionuar, atehere provoje te mbash shtypur butonin Home dhe Power sebashku per 10 sekonda qe te kalosh ne DFU Mode dhe me as mund ti besh restore me iTunes. Nese nuk funksionon provo te rikthesh edhe njehere file host origjinal, hap tiny umbrella shko advanced dhe percakto server saurik pastaj beji reboot te kompjuterit. Rihap tiny umbrella dhe hiq seleksionimin e server saurik dhe beji perseri reboot kompjuterit. Tni file host duhet te kthehet si me pare dhe provoje edhe njehere te dalesh nga recovery mode me metoden e mesiperme.

Provoje njehere edhe me programin recboot pasi edhe ai mund te beje per rastin tend, provoje te nderrosh porten usb ose nga nje kompjuter tjeter pasi mund te kete probleme kompjuteri yt, nje gje ndoshta banale kontrollo mire edhe kavon se mund te jete e prishur.

Nese edhe ne kete rast nuk funksionon, mund te kete ndonje problem hardware dhe duhet ta provosh ta lesh baterine te shkarkohet deri ne fund dhe me pas ta provosh.