iPhone i bllokuar me iCloud

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone i bllokuar me iCloud

erjontusha
This post was updated on .
Kam nje iphone 5s qe ma kane sjelle nga jashte. punon me te gjitha llojet e kartave. por ka nje llogari icloud te rregjistruar. une aktualisht po e perdor shume mire celin, por kam frike se ne nje moment dikush do ta bllokoje nga icloud. a ka ndonje menyre qe ta fshin kete llogari pa pasword. dhe kam deshire te rregjistroj llogarine time.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone i bllokuar me iCloud

dendi
Administrator
Duhet të dish patjetër password-in e llogarisë së vjetër iCloud me të cilën është aktivizuar iPhone, pasi nëse është i aktivizuar funksione FInd my iPhone, nuk i bën dot as restore. Për më tepër mund të lexosh këtë artikull: http://www.iphonealbania.net/2014/04/iphonealbania-genius-15-mund-te.html