iPhone

Diskutime për çdo gjë që ka të bëjë me iPhone!
Sub-Forums & Topics (17)
Replies Last Post Views
Pinned sub-forum
iPhone 6S / 6S Plus (1 topic)
1
by Galip
Pinned sub-forum
iPhone 6 / 6 Plus (2 topics)
3
by genti 76
Pinned sub-forum
iPhone 5s (9 topics)
14
by restinpeace
Pinned sub-forum
iPhone 5c (1 topic)
1
by nexhmedin
Pinned sub-forum
iPhone 5 (30 topics)
90
by ChristinaSun
Pinned sub-forum
iPhone 4S (59 topics)
202
by ChristinaSun
Pinned sub-forum
iPhone 4 (110 topics)
494
by jz4
Pinned sub-forum
iPhone 3GS (59 topics)
341
by Mikssa
Pinned sub-forum
iPhone 3G (21 topics)
107
by Paranormal Attack
Pinned sub-forum
Operatorët telefonikë dhe tarifat (2 topics)
6
by dendi
定制澳洲文凭/澳洲毕业证认证|QUT学位证书|Q/微diploma899/昆士兰科技大学毕业证成绩单/留信网认证一手资源Queensland University of Technology diploma by euxxnifh
0
by euxxnifh
How to save text messages to computer? by lisaab
3
by Tennor
美国学历认证#美国Lesley毕业证(Q微790042814)办理美国莱斯利大学毕业证成绩单#文凭#教育部学历认证Lesley University by mafeixi003
0
by mafeixi003
美国学历认证#美国RMU毕业证(Q微790042814)办理美国罗伯特莫里斯大学毕业证成绩单#文凭#教育部学历认证Robert Morris University by mafeixi003
0
by mafeixi003
加拿大学历认证#UW毕业证学历认证Q微信790042814#温莎大学毕业证成绩单#文凭#教育部学历认证/ University of Windsor by mafeixi003
0
by mafeixi003
Prsh jam nje ndjekes i kesaj faqe kam nje pyetje qe e mendoj sa her qe ble nje iphone te ri....A JAN IPHONET E TREGUT TONE PO TE NJEJTE NE CILESI ME ATE TE EUROPES APO VENDEVE TJERE.ESHTE E MUNDUR QE TE PRODHOHEN ME CILESI ME TE ULET PER SHTETET E SI SHQIPERIA ETJ??? ME BEN SHUM ME DYSHIME KJO GJE..CMENDIM KENI? by soni-Br
0
by soni-Br
iPhone SE - Tinier, Cheaper but with Better Performance by lisaab
0
by lisaab