iPhone disable, kam harruar passwordin

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone disable, kam harruar passwordin

Ervini
This post was updated on .
kam nje iphone 3g dhe e kam harruar passwordin dhe kam provuar shum here  edhe me ka dal iphone disable connect to itunes, po e lidhi me itunes po nuk po ndodh asgje. qfar duhet te bej??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone disable, kam harruar passwordin

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone disable, kam harruar passwordin

Ervini
e shkarkova firewere 4.2.1 per 3g, e shtina ne dfu mode po e preki shift+restore po e zgjedhi firewere 4.2.1 pastaj po me del ni error po thot this iphone could not be restored because the firewere file is not compatible. qfare duhet te bej?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone disable, kam harruar passwordin

dendi
Administrator
Shiko se mos ke shkarkuar ndonjë version të gabuar të fimware, mos është për 3GS ose ndonjë version të vjetër të 3G