iPhone 6 i bllokuar në DFU pas kalimit nga iOS 8.1 në iOS 9.2

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
BMW
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 6 i bllokuar në DFU pas kalimit nga iOS 8.1 në iOS 9.2

BMW
This post was updated on .
Pershendetje te nderuar. Kam blere nje iphone 6 dhe ka pas iOS8.1. Pasi desha ti bej update ne  9.2 telefoni mbeti ne gjendjen DFU mode siq duket (shfaqet vetem logo e iTunes ) . Pas bisedave qe pata me disa miq me than qe i eshte nderruar display nga personi qe e kam blere. Nese ka mundesi te me ndihmoni apo te me orientoni nese ka ndonje servis qe mund te ma rregulloje do te me ndihmonit shume. Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bllokimi i iPhone6

dendi
Administrator
Provoje të mbash të shtypur njëkohësisht butonin Home dhe Power. Çfarë ndodh?