iPhone 6 / 6 Plus

Në këtë seksion mund të shkruani për gjithçka që ka të bëjë me iPhone 6 dhe 6 Plus!
Topics (2)
Replies Last Post Views
Si te aktivizoj Iphone 6 by genti 76
0
by genti 76
iPhone 6 i bllokuar në DFU pas kalimit nga iOS 8.1 në iOS 9.2 by BMW
1
by dendi